Pàgines

30/9/09

Fuig llop, fuig

Fuig llop, fuig... Potser se'ns esgote la paciència i anem a caçar-te.
Fuig llop, fuig... Cada cop que obris la boca, és per mentir.
Fuig llop, fuig... No pots seguir maltractant tot un poble.
Fuig llop, fuig... Encara que no t'ho cregues, t'oposem resistència.
Fuig llop, fuig... Fins i tot tu ho saps: Estas acabat.
Fuig llop, fuig... Ens has pres el pèl durant anys, ja n'estem farts.
Fuig llop, fuig... Prou d'America's Cup, Fòrmula1, i Calatrava.
Fuig llop, fuig... Perquè el teu poble no esperava el papa.
Fuig llop, fuig... No és el TEU govern, és el govern de TOTES i TOTS.
Fuig llop, fuig... Manipules els mitjans de comunicació.
Fuig llop, fuig... Estas destruint una cultura.
Fuig llop, fuig... València no sempre ha viscut del turisme.
Fuig llop, fuig... Només eres exemple d'allò que no s'ha de fer.
Fuig llop, fuig... Perquè el català i el valencià són la mateixa llengua.
Fuig llop, fuig... Ens cansarem, prompte o tard, però ens cansarem.
Fuig llop, fuig... Deixa a les llebres tranquil·les.
Fuig llop, fuig... Abans de que arribi l'hivern i no et pugues cobrir amb trages de Milano.

29/9/09

Una d'alcaldes...

L'excel·lentíssim (i intel·ligentíssim) alcalde d'Alginet, Enrique Girona, donarà ajudes econòmiques a aquells xiquets que cursen els seus estudis a escoles privades.

Li aplaudim ja o ens esperem a que canvie la font de la plaça per una estàtua del generalísimo?


... I mentrestant, els alginetins i les alginetines li feien reverències al seu pas mentre, amb la veu trencada per l'emoció del moment, deien:
- És que és molt bona persona!

Fi.

25/9/09

La hipocresia, que ens supera ara més que mai

Comence a pensar que l'única eixida possible a aquesta crisi d'ideologia política que sofreix la societat actual és la revolució. I és que una ceguera envaïdora i preocupant està devastant comarques senceres que, quasi sense adonar-se'n, molt sigil·losament van deixant-se portar per l'esperit del Partit Popular. Ells i elles pensen que amb un govern del PP es faran rics, podran lluir cotxes més vistosos, podran comprar xalets, cases més grans, roba de marca... i si no és així, podran aparentar-ho lluint la seua acreditació d'apoderats i interventors del Partit Popular a les pròximes eleccions.

Ara bé, si es posen malalts aniran al centre de salut del seu poble (i no a un segur privat), compraran medicaments amb recepta (que ixen més barats), els seus xiquets aniran a escoles públiques i es beneficiaran de beques i ajudes durant tota la seua formació. També criticaran als immigrants, que vénen a llevar-nos la feina, la feina que ningú no volia fer abans de perdre el seu acomodat lloc de treball, també es ficaran en la vida (i l'úter) de les dones, obligant-les a dur a terme embarassos no desitjats ( i arribat aquest punt no parlaré d'una coneguda fallera major de València...). Adoptaran altres postures inquisitives, com les seues croades contra la comunitat LGTB (dones mal educades, pervertidors d'infants, malalts mentals i viciosos, segons ells) defensaran allò que ells anomenen "família" i que nosaltres anomenem "¿família?", satanitzaran els preservatius (però invertiran en Durex, ves per on) es posaran una foto del natzareny a la cambra, tot just damunt del llit i aniran a la missa dels diumenges per a que el senyor retor els atorgue el perdó diví per haver realitzat actes sexuals amb pervertidors de xiquets (i arribat aquest punt no parlaré de l'excel·lentíssim president de la Generalitat).

Al final, tot es resumeix en hipocresia, una hipocresia nascuda de la més profunda de les repressions i que ha provocat un buit tan gran en les seues vides que no tenen cap més remei que intentar fotre la del proïsme. Però no passa res, perquè cap ovelleta no es pararà a pensar açò mentre els donem una America's Camps, la ciutat de Santiago Calatrava i el seu gust per les coses blanques (i inútils), la visita del nazi, perdó, del papa, la Fórmula 1 (subvencionada amb fons públics, eixos destinats a construir escoles i hospitals) i un llarg etcètera. Però per a què parlar, si ni tan sols se n'han adonat que el president de la Generalitat ha estat assegut a la banqueta dels acusats...

Població manipulada mitjançant els Mitjans de Comunicació + govern conduit per uns pocs + obres faraòniques + exaltació del líder i de la moral religiosa + duració indefinida dels càrrecs públics + corrupció + justícia cega = ¿Dictadura?