Pàgines

3/8/09

Queda arxivat el Cas Gürtel, Camps queda impune.



Tal i com ens temíem Francisco Camps no anirà a la presó. Almenys no per la trama de corrupció en la qual està involucrat, l'anomenat "Cas Gürtel".
Ara és el moment de reflexionar, ¿Què passa al País Valencià? És la pregunta del milió, uns i altres s'atorguen responsabilitats polítiques i intenten buscar la solució al "PProblema", però la cosa no és tan senzilla.
El Partit Popular ha sabut muntar-se el seu negoci particular a un territori políticament castigat al llarg de la Història, el que no acaba de quedar clar és com aconsegueixen el suport de la ciutadania, sobretot si tenim en compte forma tan despòtica amb la que es burlen de nosaltres... Bé, de nosaltres, dels nostres xiquets (amb tants barracons i tan poques ajudes als estudiants), dels nostres professors i professores (obligant-los a impartir assignatures que no són de la seua competència per tal de ridiculitzar-los), dels nostres majors i malalts (On estan els diners per a la Llei de Dependència? Al port America's Cup, potser?) i amb una televisió pública que començà donant-nos angoixa i que ja fa por, amb una informació tan seleccionada que ja quasi no ens deixa veure una altra cosa que els rostres dels "capos" del PP. Exaltació del líder, manipulació dels mitjans de comunicació, construccions faraòniques, escasses ajudes socials, discriminació...
El PP valencià s'ha creat un model polític basat en la vella Europa, concretament la Europa d'entre guerres. Definitivament, les valencianes i els valencians deuríem d'anar amb cura per si de cas comencen a proliferar els camps de concentració per a dissidents.

2 comentaris:

  1. Et penses que no serà així? D'ací a unes decàdes els pocs valencians no reconvertits seran aïllats a reserves cercades per grans tanques de fil-ferro. Els turistes passaran amb autobusos i des de aqueixes tanques es meravellaran de la nostra cultura prehistòrica i faran comentaris del tipus: "Mira esos valencianos, que alegres y felices estan en su hábitat...".

    De tota manera continue dient que l'esquerra valenciana (tot i que tinc dubtes que realment existisca cap partit polític d'esquerres i valencià al nostre país...) necessita carregar-se les piles i tindre un comportament i una voluntat de triomf, si no, nanai.

    ResponElimina
  2. Al poble valencià li agrada que les coses vagen així, som un poble massoca.
    La llei de dependència, la educació, la sanitat, són tonteries que ni es noten comparades amb la visita del Papa, la Formula 1 o l'America's Cup.

    Només assenyalar que precissament no és que tinguen una super sanitat a Catalunya, amb llistes d'espera que pots morir abans de que t'operen i una llei de dependència que no es compleix. I allí no governa el PP.
    http://www.3cat24.cat/video/713059

    La gent del País Valencià només fa que actuar conforme veu les coses, no pensa, i vegent com està la situació de la València PPera i com està la d'altres parts d'Espanya com a Catalunya, suposat model d'esquerres. Almenys a valència tenim papa, barquets i cotxes.
    Tu que elegeixes, model "social-liberal" pseudo-keynessià o el del PP valencià?

    ResponElimina