Pàgines

26/9/10

La vaga i els maleantes

Ara, a setembre de 2010, quasi tres anys després de que començara la crisi, és quan es decideixen a fer vaga. És curiós que siga en aquestos moments quan l'esperit sindicalista comence a aflorar com si es tractara d'una moda, ¿serà que s'ha posat de moda ser progre
No és que m'agrade la Reforma Laboral, no és que estiga d'acord amb les mesures que està prenent en aquests moments el Govern, però, amb més dolor i rabia del que puc expressar, he de dir que no hi ha una altra forma, bé, podem inventar una màquina del temps, tornar als anys de capitalisme immobiliari salvatge i convèncer a la gent de que no és bo per als anys vinents guanyar tants diners i comprar tantes cases, cotxes tan cars, xalets i vaixellets per a veure l'America's Camps.
Espanya és un dels països que més ha patit la crisi, de fet, m'aventuraria a dir que ja hi han una sèrie de països que estan xapant-la, la qual cosa significa que, a més de patir la crisi en sí mateixa, hem de patir les pressions de la banca internacional, la Unió Europea, etc., que es tornen bojos només de pensar en perdre diners. 
El Govern, no és que precissament ho haja fet de la millor manera, però ¿què esperàveu, després d'anys i anys de creixement descontrolat? Ningú no veia (o no volia veure) venir la bufetada, era més guai continuar gastant. Ara venen les preses... ¡Anem a fer una vaga, contra aquest govern que ens fa precaris! I hale, tots a la vaga. Però, malgrat ser tan progres, ningú no es queixava quan els immigrants venien a llevar-nos la feina, a llevar-nos la feina que ningú volia fer perquè com, fins el inútil més inútil podia accedir a un bon lloc de treball, ens semblava poc digne ser l'últim peó de la construcció, o netejar cases, o cuidar ancians.
Tampoc es queixen de que a dia de hui continua havent un percentatge exageradament alt de dones que cobren menys que un home, tot i que realitzen la mateixa feina. Tampoc es queixen de tantes persones transsexuals que tenen que dedicar-se a la prostitució perquè ningú no els vol contractar. No es queixen de les persones homosexuals que no poden ser visibles a la seua feina per por a ser despedides. 
Fer vaga és un dret, i com a tal el respecte, però jo no faré una vaga per a que es beneficie el PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada