Pàgines

2/10/11

El futur d'Espanya


El futur d'Espanya és la dreta més casposa, és La Razón com a mitjà de comunicació líder en influència cap a un govern. El futur d'Espanya és més per als rics i res per als pobres, és desigualtat, és repressió, és discriminació i retrocés. El futur d'Espanya és una hipoteca en honor al gran Déu José María i els deu manaments sobre la sacro-santa Ley del Suelo. El futur d'Espanya és recordar-nos com de bo era don José María i què dolent era el tal 'Zetaparo'. El futur d'Espanya és blau-obscur-quasi-negre. Són cinc homes-corbata adequadament posicionats en la societat, amb un bon sou i un cotxe de gama alta i una dona vestida al més pur estil 'Alqueria Blanca' que cuina un pastís per tenir content al mascle dominant. 

El futur d'Espanya és homogeni, amb més armaris i menys llibertat. Amb més violència i més autoritat. El futur d'Espanya són els drets que ens volen arrebatar i les mentides plasmades sobre paper i fetes programa polític. El futur d'Espanya són tres milions i mig de llocs de treball que van assegurar que crearien i la immediata vergonya en adonar-se'n de l'animalada que acabava de dir. El futur d'Espanya és el senyor González-Pons, també Camps, que després de tanta corrupció serà premiat pel gran líder, que no és Rajoy ni molt menys. 

El futur d'Espanya són milers de joves sense feina i sense futur. Milers de dones infravalorades en una societat que ha retrocedit quaranta anys en el temps en el país de les hores mortes. Milers de persones que no podran dur una vida normal perquè no tindran dret a estimar i ser estimats. Milers de persones necessitades que mai no rebran una ajuda per la seua dependència perquè el Govern pensarà que si no la poden pagar, no la mereixen. Milers de persones cegades per l'odi i la sed de venjança dipositant a les urnes d'Espanya el vot de l'odi, la discriminació, la intolerància, la mentida i la violència. 

El futur d'Espanya és el PP, però no ho serà si amb el meu vot ho puc evitar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada