Pàgines

20/10/10

Robbie torna a casa... en barqueta de rems

Although no one understood we were holding back the flood,
Learning how to dance the rain.
We were holding back the flood they said we’d never dance again.


Després de quinze anys d'una fructífera carrera en solitari, Robbie Williams tornarà el proper 22 de novembre a la seua banda originària, els Take that. El grup, que ja ha anunciat la tornada definitiva de Williams, ha publicat el primer senzill del disc del tan esperat reencontre, The flood, on els membres de la banda anuncien la seua retornada a la formació inicial amb una metàfora d'allò més marítima, i és que els xics de Take that es posen d'uniforme de regates per a presentar el seu primer single, amb un original i simbòlic videoclip, del qual cal destacar la extraordinària fotografia i l'impecable estilisme. 

Robbie Williams, per la seua part, va presentar el passat mes In and out of conciousness: Greatest hits 1990-2010, un disc recopilatori commemoratiu dels seus últims 10 anys de grans éxits, entre els quals podem trobar remasteritzacions de She's Madonna, Radio i Last days of disco, un dels temes més ballables –juntament amb Bodies i Difficult for weirdos del seu últim disc, Reallity killed the video star.

Take that ja ha anunciat al seu web la llista de cançons que compondran Progress, encara que de moment només han presentat el tema The flood, el que serà el disc número 13 de Williams des que va començar la seua exitosa però controvertida carrera en solitari. Per a Take that el camí no va ser tan exitós; només un any després que Robbie Williams abandonara la formació es van separar amb quatre discs a les seues esquenes. Quasi 10 anys després, van tornar als escenaris, Progress serà el seu disc número 7 des d'aleshores.

Esperem que la sort que tan eficaçment ha acompanyat a Robbie Williams al llarg de la seua carrera, l'acompanye també en aquesta nova etapa de reencontres. Això sí, esperem també que no desaparega eixa esència Williams que a tantes persones ens ha enganxat en aquests quinze anys, i que ens ha fet esperar expectants les retornades de l'anglès malgrat els grans altibaixos que ha patit la seua carrera.


2 comentaris:

  1. ¿Han dicho los Take That los motivos por los que vuelven a contar con Robbie en la banda? Qué curioso, yo recuerdo que hace poco vi un vídeo en el que salían Robbie y uno de los integrantes de Take y se comentaba que se había reconciliado y que por eso habían decidido escribir una canción juntos. ¡Pero de ahí a que vuelva al grupo hay un paso tremendo!

    ResponElimina
  2. Hola, Nain!
    Pues la verdad es que los motivos, que yo sepa, no los han dado, aunque también me encantaría saberlos. De todas formas a mí esto me huele a estrategia comercial en toda regla, sinceramente no creo que a Robbie Williams le haga falta esto después de 12 discos que han sido grandes éxitos en todo el mundo.
    De todas formas ya está confirmado que vuelven, el 22 de noviembre saldrá "Progress" a la venta, con Robbie incluido.
    Sea como sea creo que merecerá la pena echarle un vistazo :)

    ResponElimina