Pàgines

19/7/11

El president bipolar de la Generalitat

El molt honorable Francisco "xoriços Gürtel" Camps ha accedit finalment a pagar la multa de 46.000€ per tal d'evitar un judici pel "cas dels vestits"

El President entre reixes.

El President, que ja ha demostrat en nombroses ocasions la seua honradesa de cartró pedra, es declara culpable perquè no en té una altra, però el paio continua convençut de que és innocent. Vaja, que al final va a resultar que se li dóna tant bé l'art de la mentida que fins i tot se les creu.


El cas és que al senyor Rajoy, també conegut com "tú-te-casarás-con-quien-me-salga-de-los-cojones-", no li interessa gaire que precissament ara que s'enfronta a una campanya electoral apareguen les portades dels periòdics nacionals, i fins i tot algún de fora, amb la careta trista de Camps enmanillat. 

Este podria ser Camps.


Perquè sí, el Mariano té molt clar que va a guanyar les eleccions i tot això de cara al públic, però sembla que deu tenir ben clar que la decisió de si ell governa o no no és pròpia sinó que és d'un bon grapat de votants que han de dipositar confiança en la seua persona, i pel que sembla, a dia de hui, ni tan sols la plana alta del seu partit li té respecte.

Rajoy esbroncant violentament a Camps

Però Marianito necessita a Camps, és el seu "monaguillo" favorit. És el que aconsegueix que el poble valencià l'estime malgrat la seua cara dura, per això, la Direcció Nacional del PP aguantará a Paquito fins les últimes conseqüències, o al menys, fins que passen les eleccions generals, encara que pel que sembla el judici serà en octubre, és a dir, abans de les mateixes, per la qual cosa, Mariano ves amb compte que t'eixirà el tir per la culata.


1 comentari:

  1. Per a mi Rajoy,avanç de ser lider d'Espanya (President)deuria de ser lider del seu partit, aixo implica eliminar les pomes podrides que ni han en el seu partit.

    Diu que per a eixir de la crisis ni ha que generar confiança, però una persona que creu amb la innocència de camps o que li a tocat a Fabra 5 voltes la loteria o és imbecil o mentirosa i açò no genera res de confiança.

    Gran blog :)

    ResponElimina