Pàgines

20/7/11

Yes, bye Camps

I just quan pensavem que el tindriem al Palau de la Generalitat "por los siglos de los siglos", va Camps i presenta la seus dimissió. Sembla ser que la pressió de Marianito, en boca de l'emissari Trillo ha pogut amb les forces del ja ex president.

El fantasma de Camps presentant la seua dimissió públicament.

Però no ha presentat la dimissió de qualsevol manera, no. Camps ha aprofitat per fer un discurs que més que de dimissió semblava una exaltació a la seua pròpia persona i on ha fet contínues repeticions de les paraules "honrat" i "innocent", cosa que contrasta amb que fa només unes hores estava disposat a declarar-se culpable per estalviar-li un altre disgust a Mariano. 

Sembla ser que les dos nits que deu haver passat Camps sense dormir, o això deia el seu demacrat aspecte, han sigut tan intenses que no ha pogut llegir la premsa, ja que ha recalcat que tant ell com les "altres tres persones" imputades pel mateix delicte que ell (Costa, Campos i Bertoret) "són innocents", i casualment, dos d'ells (Campos i Bertoret) s'han declarat culpables aquest mateix matí.

"Te quiero un huevo".
En definitiva, una jornada intensa per a totes les persones que amb fervor desitjem veure'l entre reixes, que ha acabat, com no podia ser d'una altra manera, amb una gran explosió: la direcció regional del PP ha decidit que Alberto Fabra, actual alcalde de Castelló, será el nou president de la Generalitat. No sabem si és que és l'únic disposat a menjar-se el marró a canvi de que li facen una mica de cas o que simplement ha sigut un "ditot" al primer paio que han pillat per davant. Siga com siga, esperem que s'anticipen les eleccions, ja que de cap manera seria tolerable tenir durant quatre anys un president de la Generalitat que només ha sigut triat per 150 líders del seu partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada