Pàgines

25/4/11

Sobre la importància d'anar a votar

Hui m'agradaria parlar-vos de la importància d'anar a votar, però no tic l'experiència suficient per oferir-vos una argumentació raonable sobre quins són els motius pels quals haurieu d'assistir el proper 22 de maig al vostre col·legi electoral a exercir el dret a vot.


El que sí puc expressar és la necessitat que té el poble valencià d'anar a les urnes a decidir quin és el futur que realment vol per al País Valencià. No anar a votar implica una passivitat total davant les decisions que puga prendre en el futur el partit guanyador. No dipositar el vot a l'urna significa una acceptació total i una indiferència absoluta davant els resultats electorals.

El País Valencià passa en aquests moments per una crisi política, social i identitària que va molt més enllà de la crisi econòmica, malgrat que aquesta també ha colpit amb més força la nostra comunitat autònoma. La nostra crisi l'ha provocada el Partit Popular de la demagogia, de la corrupció, de les mentides. El Partido Popular dels grans esdeveniments i dels hospitals que cauen a trosos, el Partido Popular que es financia de forma il·legal i que usa diners públics per fer favors a senyors amb bigot en comptes de per construir escoles. És el Partido Popular de la manipulació informativa i de la falta de transparència.

Independentment de quin siga el vostre signe polític, independentment de quin siga el vostre carnet de militant o quina siga la vostra ideologia, el proper 22 de maig, aneu a votar. L'abstencionisme electoral és el millor argument que té la dreta fastigosa valenciana per actuar amb la corrupció com a bandera. Ens queden 26 dies, i tot l'esforç que s'ha de fer és alçar-se un diumenge del llit per anar a dipositar un sobre amb un paper al seu interior dins d'una urna.

Només tenim una oportunitat cada quatre anys, aprofitem-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada