Pàgines

29/4/11

Una imatge, mil paraules


Curiós. Bé, més que curiós és sospitós que Mariano Rajoy de sobte es senta còmode en companyia de persones immigrants davant el seu gran públic.
Per a que no se li oblide a ningú quina és la classe de polítiques que aquest partit pren respecte les persones immigrants, deixe aquest enllaç que potser us refresque la memòria sobre unes controvertides declaracions de la mateixa persona que hui s'ha rodejat d'immigrants precisament per atraure el seu vot: Rajoy quiere obligar a los inmigrantes a 'respetar las costumbres de España'.

D'altra banda, continuant també amb la política tan dubtosament integradora del PP, fa uns mesos, concretament en novembre de 2010 i en referència a la campanya política del PP de Catalunya, en aquest mateix blog vam denunciar la campanya xenòfoba que Alicia Sánchez Camacho va fer a través d'Internet. La campanya consistia en un videojoc ubicat al web del PP de Catalunya en el qual la protagonista, Sánchez Camacho llançava bombes sobre persones de color negre i oficines de l'inem: El PP català basa la seua campanya en l'odi i el racisme.

El truc d'aquesta farsa basada en la doble moral que caracteritza el PP és, per suposat, el fet que gran part dels i les immigrants residents actualment en qualsevol lloc de la geografia espanyola podran votar en les eleccions locals del proper 22 de maig. Així que, com sempre amb aquest partit, fem un exercici de memòria i que no ens prenguen el pèl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada