Pàgines

11/11/10

Amnistia Internacional demana que es jutge a Bush

Primer, va portar un país a una guerra absurda. Ara diu que no volia.
Després va autoritzar tortures a centenars de persones acusades sense proves.
Ara ho confesa.
Aleshores, ¿ens hem de creure que ja havia deixat l'alcohol?
Situem-nos:


L'ex president dels Estats Units, George W. Bush, ha declarat recentment, amb motiu de la publicació d'una biografia seua, Desicion Points, que en el seu moment no va estar a favor de la guerra d'Iraq. A més, Bush ha confirmat les tortures massives que es van produir entre 2002 i 2008 a la presó de Guantánamo.

Amnistia Internacional (AI) ha demanat a Barack Obama que inicie una investigació per crims de guerra contra l'ex president Bush, ja que, segons ha afirmat Rob Freer, responsable d'AI als EEUU, la confessió de Bush "és suficient per posar en marxa l'obligació internacional dels EEUU d'investigar-lo, i perseguir-lo i processar-lo si es confirma".



George Bush en un dels seus discursos.

Senyor Bush, no es pot tenir la cara tan dura. No es pot ser responsable de la mort de milers de persones i després fer com si res haguera passat, com si, en un acte de fe en sí mateix es poguera llevar de damunt eixa cosa que les persones que som persones i no animals anomenem "càrrec de conciència". De sobte, este senyor ha despertat del seu món de fantasia i llumenetes de colors (anomenat síndrome d'abstinènça, potser) i se n'ha adonat de que la seua poca vergonya li pot provocar uns quants ingressos i, pensat i fet: declaracions polèmiques, llibre i hale, a tornar al ranxo a tocarse els nasos. 

Senyor Bush, es mereix vostè un Guantànamo per a vostè a soles.

2 comentaris:

  1. Aquesta "cosa" sap el que és una hemeroteca??
    És que es pensen que la gent és boba o no sé... no ho entenc...
    Que passe el que siga (no sé si té que ser un milacre veient com està la cosa o que...) però que algú agafe aquesta panda de asquerosos i els jutge com cal... ja està bé!

    ResponElimina
  2. Ara resulta que el 90% del llibre és mentida o no li ha ocorregut a ell... què subnormal de tio...

    ResponElimina