Pàgines

7/11/10

Barcelona ha rebut al papa amb molt d'amor

Decenes de joves gais i lesbianes han organitzat una besada col·lectiva per a rebre d'aquesta forma tan afectuosa al cap d'estat del Vaticà.

Al crit de "Jo no t'espere!" i "Bote, bote, bote, pederasta el que no bote!" s'han manifestat en contra de la visita de Ratzinger mentre aquest passava apresuradament amb el "papamóvil" per la plaça de la Catedral en direcció a la Sagrada Familia.

Durant la misa de consagració de la Sagrada Familia, el papa ha criticat l'avort i el matrimoni entre persones del mateix sexe. Segons ha declarat, "la Iglesia se opone a todas las formas de negación de la vida humana y apoya cuanto promueva el orden natural en el ámbito de la institución familiar". I va afegir: "El amor generoso e indisoluble de un hombre y una mujer es el marco eficaz y el fundamento de la vida humana en su gestación, en su alumbramiento, en su crecimiento y en su término natural".
Fotografia de Pere Duran

De tot açò podem deduir que sí, que una panda de iaios disfressats que, suposadament, no mantenen relacions sexuals i, de fet, ni tan sols amoroses (només amb Déu) tenen molt a dir sobre les preferències sexuals dels ciutadans i ciutadanes del segle XX, molt més que la legislació d'un Estat democràtic, per suposat.

Enllaços d'interés:

2 comentaris:

  1. pues la última reflexió ho diu tot. Sempre parla el que més te que callar, ja ho digué un sabut. Au, que tiré cap a Roma i tardé molt en tornar, que ens deixe ben tranquilets.

    ResponElimina
  2. Pilar una gran reflexiò final la d' aquest post :)

    ResponElimina