Pàgines

1/11/10

Dos casos de masclisme repugnant

Amb dos casos de repugnant masclisme ens hem trobat ens els últims dies. D'una banda, Javier León de la Riva, alcalde de la ciutat de Valladolid, que es va dirigir a la ministra de Sanitat, Leire Pajín, amb unes formes que perfectament ens poden recordar a aquells temps en que els homes dominaven el gènere femení.

D'altra banda, el no sé sap molt bé a què és dedica, Fernando Sánchez-Dragó, un xucla sang que faroleja d'haver mantingut relacions sexuals amb dos menors d'edat a Japó i que, a més, li sembla divertit perquè el delicte ha prescrit, tan divertit que ho ha publicat a un llibre.

Aquests desafortunats incidents ocorren tot just després de la desaparició del Ministeri d'Igualtat, l'únic ministeri que probablement haguera tingut la potestat d'actuar contra aquestos dos éssers despreciables que, a dia de hui, no mereixen més que estar al carrer patint fam i que, en canvi, cap dels dos ha dimitit del seu càrrec a dia de hui, el primer continua sent alcalde de Valladolid, i el segon continua treballant a la televisió pública de la Comunitat de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada