Pàgines

12/1/11

I si venen els extraterrestres?

Encara que semble un tema un tant estrafalari, la realitat és que des que l'ONU va designar una ambaixadora per possibles contactes amb alienígenes la comunitat internacional s'ha vist d'alguna manera inclinada a pensar que en breu podem ser visitats per colegues de l'espai.


La veritat és que sembla una mica d'Expedient X tot això, o de Cuarto Milenio (Expediente X Spanish way), però no és gaire difícil imaginar que no estem sols a l'Univers, una altra cosa és que a cap lloc puga hi haure una mínima partícula de vida intel·ligent o, en el cas de que l'hagi, seria una vida intel·ligent totalment diferent al que nosaltres entenem per intel·ligència, perquè clar, el nostre planeta i la nostra cultura són només una mostra entre una infinitat de possiblitats, la qual cosa, francament, dificulta el treball dels escriptors de ciència ficció, però bé, el cas és que els extraterrestres es trobarien en un món gens acollidor. 

Hi fa un any de la catàstrofe a Haití, que tanta misèria ha desencadenat, i gairebé ningú se'n recorda. Els polítics estan més preocupats de traure's les castanyes del foc que d'atendre les peticions de la ciutadania. I el poble, al mateix temps, considera la violència com un sistema de comunicació en molts casos. Per no parlar-ne de l'economia... El capitalisme és un sistema tan degradant que uns éssers extraterrestres ni tan sols se'l plantejaríen.

Total, que si venen els extraterrestres que es preparen, que els espera una estada molt angoixosa.

Potser ja estan reunits, planejant l'aplegada a la Terra 2.0

1 comentari:

  1. Si és vida intel·ligent, ja hauran vist el que passa a aquest món, i estaran ben lluny...

    ResponElimina