Pàgines

13/1/11

Orgullosos dels seus rifles, per a assassinar polítics

La immigració, l'avortament, la homosexualitat i la investigació amb cèl·lules mare. Estar obertament a favor d'aquests quatre sectors pot ser causa de mort als Estats Units, el país més civilitzat del món. 

Sis persones, entre elles una nena de 9 anys, han sigut víctimes de l'extremisme polític, han sigut víctimes d'un sistema que permet la venda legal d'armes al primer tarat que passe. Mentrestant, la senadora demòcrata Gabrielle Giffords es recupera sorprenentment d'un tir que li va atravesar el crani. 

Era contra ella l'atemptat. Jared Lee Loughner no s'ho va pensar dues vegades, va assistir a l'acte organitzat per la Senadora, i amb tota la sang freda que hom pot reunir, va tirotejar els assistents, no sense avans haver penjat un quants vídeos a la plataforma Youtube on es declarava adorador del "Mein Kampf". 

Eixa és la llibertat que planteja el país que ens governa a tots. És la llibertat de poder comprar una pistola per poder anar a tirotejar als polítics que no ens agraden. Mentrestant, els líders republicans lamenten l'atemptat, sí, però continuen lluint amb el seu orgull americà el carnet de l'Associació Nacional del Rifle (NRA), una associació que no només reivindica el dret dels americans a disfrutar d'un rifle a casa, sinó que també s'ocupa de mantenir viva la flama del feixisme al país on suposadament mai no ha existit. 

"Què passaria si algú usara el teu rifle per assassinar a la teua pròpia família?" Preguntava el periodista Jon Sistiaga a un desconcertat membre de la NRA que no podia creure que la compra d'armes fora il·legal a Espanya. I què passarà ara que aquest descerebrat ha assassinat a sis persones innocents i ha ferit, en alguns casos molt greument, a desenes de persones? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada